Aktiviteter & Event

Vi har regelbundet olika aktiviteter hos oss på Trädgården i form av inspirationskvällar och olika temaevent.

Eftersom vi på trädgården har fantasi & idéer så det räcker och blir över, delar vi gärna med oss utav dem!

Det gör vi bl.a. genom våra väldigt populära inspirationskvällar. Inspirationskvällen sker normalt sett efter stängningstid då ni som deltagare har inspiratörernas fulla uppmärksamhet.

Kvällen brukar starta med att inspiratörerna visar och lär er hur man bygger upp olika blomsterarrangemang av allt från snittblommor till krukväxter och säsongens plantor. Samt trenderna just nu.

Medan de arbetar berättar de om de olika material de använder, vilka egenskaper de har och varför man behandlar olika växter och material som man gör. Mycket handlar om hur man tillför det där lilla ”extra” för att skapa äkta wow-effekt! Ni som deltagare har under hela kvällens gång fritt fram att ställa inspiratörerna frågor om allt ni undrar över vad gäller trädgård, växter och inredning.

Vi bjuder alltid på kaffe, te och fika under kvällens gång och ni som deltagare har möjlighet att själva få bygga upp era egna dekorationer under kvällen. Självklart har ni inspiratörernas pepp, hjälp och stöttning om ni skulle behöva dem!

Under hela sommaren har vi öppet caféet, alla dagar! Ta en kopp kaffe och slå dig ner en stund eller strosa runt i vår trädgård och fundera på vad just du behöver ha med dig hem. 🙂 Vi har även en del föreläsningar samt loppisar och växt-bingo!

För mer info, kolla in spalten här bredvid samt vår FB-sida Piteå Handel & Trädgård!