Aktiviteter & Event

 

Vi har regelbundet olika aktiviteter hos oss på Trädgården i form av inspirationskvällar och olika temaevent.

Vi har regelbundet olika aktiviteter hos oss på Trädgården i form av inspirationskvällar & olika temaevent.
Eftersom vi har fantasi & idéer så det räcker och blir över, delar vi gärna med oss utav dem!

Det gör vi bl.a. genom våra väldigt populära inspirationskvällar. Inspirationskvällen sker normalt sett efter stängningstid då ni som deltagare har vår fulla uppmärksamhet. Brukar ta ca 2-3 timmar och kostar 100:-/pers

Kvällen startar med att vi visar och lär er hur man bygger upp olika blomsterarrangemang av allt från snittblommor till krukväxter och säsongens plantor. Samt vilken trenderna som gäller just då!

Medan vi demonstrerar berättar vi även om de olika material som används, vilka egenskaper de har och varför man behandlar olika växter och material som man gör. Mycket handlar om hur man tillför det där lilla ”extra” för att skapa äkta wow-effekt! Ni som deltagare har under hela kvällens gång fritt fram att ställa oss som håller i Inspirationskvällen frågor om allt ni undrar över vad gäller trädgård, växter och inredning.

Vi bjuder alltid på kaffe, te & fika under kvällens gång och ni som deltagare har möjlighet att själva få skapa egna dekorationer under kvällen. Ta med egen kruka/korg eller liknande och låt den nyfunna inspirationen blomstra!

* Vi har även en del föreläsningar, binderi-kurs, loppisar och växt-bingo!