Chokladfrossa

Vi säljer smakupplevelser från Chokladfrossas sortiment!

Vi kan nu med stor stolthet säga att Linnea Henriksson, ägare av Chokladfrossa från Lillpite numera flyttat sitt pick och pack till butiken hos oss på Piteå Handel & Trädgård.

Vi tillsammans med henne säljer nu massor av kvalitetschoklad från världens alla hörn, prisbelönt lakrits, lokalproducerade kolor, många olika tesorter och andra helt magiska smakupplevelser!

Linnea jobbar även hos oss som florist och det är med öppna armar vi välkomnar henne till oss! Super super kul!

Här är hennes hemsida för er som vill läsa och kika närmare på alla produkterna: https://www.chokladfrossa.se/

Linneas passion för livets goda:

Jag tror på att de val du och jag gör i vår vardag kan göra stor skillnad för andra människor.

Linnea Henriksson heter jag och bor i byn Lillpite med min familj på Myrgården i Pite kommun. För några år sedan bestämde jag mig för att följa mitt hjärta och göra det jag ville men inte riktigt vågade. Jag utbildade mig inom chokladens fantastiska värld och startade därefter företaget Chokladfrossa.

För mig handlar det inte om att skapa någon stor industri utan att kunna erbjuda choklad och andra fina produkter som är snälla mot oss själva men även hela produktionskedjan. Gott som gör gott för världen, helt enkelt. Jag kan med stolthet säga att ingen av mina produkter produceras under några missförhållanden och det känns otroligt viktigt för mig.

Choklad är kärlek. Varmt välkommen till Chokladfrossa och Piteå Handel & Trädgård.