Rosenserien

Rosenserien

Ekologisk hudvård & Naturlig skönhet!

Rosenseriens produkter produceras i Sverige och riktar sig till dig som vill ta hand om både din hud och samtidigt värna om miljön. Ingredienserna som används är noga utvalda efter dess funktion och vart ifrån råvarorna kommer. Alla produkter i serien är ekologiska och har 100% naturligt innehåll, mycket av sortimentet är även 100% veganskt.

Flera av produkterna i Rosenserien har dessutom en bas som består av ekologiskt certifierad och rättvisemärkt Aloe Vera-gel. Utöver de kända egenskaperna Aloe Vera har för huden, som lugnande, mjukgörande och läkande, bidrar även halten gelé till ett lägre vatteninnehåll i produkterna vilket i sin tur betyder att produkterna blir mer dryga, verksamma och behovet av konserveringsmedel minskar. För produkternas hållbarhet används istället för traditionella konserveringsmedel istället C- och E-vitamin och naturliga salter.

En annan viktig ingrediens är rosoljan som finns i nästan alla produkter genom serien. Rosolja är känt för sina lugnande och välgörande egenskaper på huden samt sin specifika doft och har använts inom hudvård under tusentals år. Rosenoljan i Rosenserien har en mild lätt doft och eftersom rosdoft är flyktig så stannar inte doften kvar, vilket är uppskattat av många användare.

Alla ingredienser tillsätts för sin funktion, som kan vara till exempel mjukgörande, lugnande, reparerande eller aktiverande och stimulerande. Produkternas innehåll anpassas efter behovet hos olika hudtyper och hudproblem. Bland nyckelingredienserna finns oljor, kinesiskt grönt te, örter och växter. Oljorna som används i serien är kallpressade vegetabiliska från avokado, jojoba, oliver och havtorn med flera. Råvarorna som används i Rosenserien är utvalda för sin effekt och för att de är kända för att inte vara allergiframkallande.

Finns produkter anpassade för alla åldrar samt både för kvinnor och män.

DSC_0009 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0012 DSC_0016 DSC_0014 DSC_0017