Handels- och visningsträdgård

Handels- och visningsträdgård

Hos oss finns träd, buskar, perenner  för zon 4-8. Du hittar även sommarplantor, kryddor och grönsaker i tältet där vi har en ute-kassa under sommartid. Men också allt som hör trädgården till som krukor, dekorationer, damm-produkter m.m.

Varje år väljer vi omsorgsfullt ut det vi vill kunna erbjuda våra kunder. Vi strävar efter att hålla ett brett sortiment med kvalitativa och härdiga växter som funkar här i norr. Många klassiker blir det men också många roliga nyheter!

Vi har delat in gården i olika “rum” med olika kategorier t.ex ”Surjordsrummet”, ”Ros-rummet”, ”Bär-rummet”, ”Frukt-rummet”,
“Vita rummet” mm. Där hittar du Fruktträd, bärbuskar, barrväxter eller ros-buskar osv. Det finns även långa bord med perenner uppdelade i olika färger.
Vår kunniga personal med lång erfarenhet finns ute på gården och hjälper dig att hitta rätt.

På sommaren är trädgården ett perfekt utflyktsmål. Vi bedriver caféverksamhet där besökarna har möjlighet att sitta ute eller i vår paviljong (under tak) för att njuta av gott fika och fin utsikt över trädgården. Många passar på att strosa omkring och njuta av den vackra miljön.

Vi har många års erfarenhet av trädgård! Tex vilka sorts växter som är härdiga här, vad man ska tänka på när man planterar nytt, hur man beskär osv. Fråga vår personal om du vill veta mer.

Varmt Välkommen!