Butiken

Vår butik

Vår butik är fylld med ett stort, brett sortiment av bland annat inredningsdetaljer, presentartiklar, lokalproducerad honung och ett stort sortiment av både Berikssons choklader, praliner och tryfflar sen Alterhedens produkter bla saft och marmelad.

I växthuset finner du ett stort urval av krukväxter, allt från mer unika och ovanliga växter till den beprövade favoriten. Säsongens och högtidernas blommor finns hemma i god tid för dig som vill frossa i härlig blomprakt.

Vår snittblomskyl är alltid full av säsongens snittblommor! Vi har både blommor styckevis för dig som vill vara med och binda din egen bukett samt färdigproducerade buketter och dekorationer för en snabbare affär!

Hit kommer du för rådgivning inför bröllopet, till evenemanget,  begravningar och trädgården. Tillsammans har vi över 50 års samlad erfarenhet inom denna bransch!

På sommaren har vi även caféverksamhet med fika, läsk och glass. Ta med en vän för att slå er ner och koppla av en stund i vår underbara miljö! Cafébord finns utspridda i hela trädgården samt i vårt växthus.